Ət qutabı

Ət qutabıTərkibi:

Qoyun əti-100qr
Baş soğan-20 qr
Lavşana-15 qr və ya nar -20qr
Buğda unu-110qr
Ərinmiş yağ-30qr
Sumaq-3 qr
İstiot-0,1 qr
Duz

Hazırlanması:

Duzlu su ilə undan bərk xəmir yoğurulur, 1-0,5 mmqalınlığında yayılıb, kiçik boşqab ölçüsündə dairələr kəsilir. Ətlə soğandan hazırlanmış qiyməyə nar, lavşana qatılıb xəmir dairələrinin içinə qoyulur və aypara şəklində bükülür. Qutab yağ içində qızardılır. Süfrəyə verildikdə üstünə sumaq səpilir.


f Paylaş24 fevral 2015 , Baxılıb: 837


Həmçinin oxuyun

mp3 yukle
Mp3 yukle sayti