Portağallı keksin hazırlanma qaydası

Portağallı keksin hazırlanma qaydası1 stəkan portağal suyu + 2 yemək qaşığı şəkər
4 yumurta
Yarım su stəkanı maye yağ
10 yemək qaşığı un
10 yemək qaşığı şəkər
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil

Üzəri üçün :

hindqozu
1 ədəd rəndələnmiş portağal qabığı

1 stəkan portağal suyuna 2 yemək qaşığı şəkər əlavə edib qarışdırırıq. Dərin bir qaba yumurta şəkər və yağı götürərək qarışdırırsız, yavaş-yavaş unu əlavə edirik. Yağlanmış nimçəyə tökür və 175 dərəcəlik sobada üzəri qızarana qədər bişirririk. Kekisimiz soyuduqdan sonra portağal suyumuzu üzərində gezdiririk və rendələdiyimiz portağal qabığı və hindqozu ilə bəzəyirik.


f Paylaş25 mart 2016 , Baxılıb: 2207


Həmçinin oxuyun

mp3 yukle
Mp3 yukle sayti